Audison


Audison har sedan uppstarten 1979 varit ledande när det kommer till högkvalitativt ljud och smarta lösningar för mobila anläggningar. Stommen av företaget samlades från olika avgreningar inom elektronikbranschen, med ett enda gemensamt mål: att konstruera och bygga de verktyg som skulle kunna producera det perfekta ljudet. Mission accomplished!


Företagets fem grundpelare är "Filosofi, Design, teknologi, tillverkning och kvalitet" och från dessa avviker man inte en tum. Ingen Audison produkt presenteras för den breda massan innan den till fullo har mött skaparnas önskemål, vilket säger en hel del om den genomgående kvaliteten. Ordet design betyder 'omsorg för detaljer' och i Audisons breda sortiment finner man definitivt elegans i prestanda. Är du ute efter en högkvalitativ produkt från Audison är du säker att finna det du söker. Marknadsledande ljudprocessorer, högtalare och baselement av hög kvalitet samt slutsteg och mycket därtill. Det bästa sättet att stå ut mot sina konkurrenter är erbjuda perfektion genom enkelhet - eller som Audison själva hade sagt. "This Is The Audison Way!"
Just nu visas artikel 1-3 av totalt 3.

Sortera efter: Namn A-Ö | Namn Ö-A | Lägsta pris | Högsta pris | Varumärke

Audison AP 8 Bas + Galler
Baselement på 8" från Audiosons egna Prima-serie
1500 kr
 
Audison APK130 2-vägs kitsystem 5,25tum
5,25" tvåvägs-kitsystem
1700 kr
 
Audison bit One
Multifunktionell digital ljudprocessor
4500 kr
Ord. pris 7000 kr
Nyhetsbrev
Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.
Nyheter

Under våren 2018 kommer vår företagsportal att genomgå en större uppdatering. Detta innebär att de lagersaldon och de priser ni ser från januari 2018 fram tills att den nya portalen är aktiv kommer vara inaktuella.


För aktuella priser och lagersaldon, eller för att lägga order, vänligen kontakta:
Christian eller Johan, eller ring på telefonnummer 019-20 67 65

 

Vi tackar för ert tålamod och ber om ursäkt för det extra- arbete detta kan innebära för er, och välkomnar er inom en snar framtid till vår nya, förbättrade företagsportal.