Connects2


Connects2 är en av marknadens främsta leverantörer när det kommer till integrering av eftermarknadsprodukter till de allra flesta bilmodeller. Tack vare stor kunskap och storartad innovation driver dem marknaden i rätt riktning och har sedan 1999 framställt smarta eftermarknadslösningar, baserade på sina kunders efterfrågan och behov. 
Allt från bilmodellspecifika baslådor till rattstyrningskablage och interface finns i företagets breda sortiment av eftermarknadslösningar och idén är busenkel. Att anpassa kraften och funktionaliteten från eftermarknadsenheter till stilen och integreringen du i vanliga fall bara hittar i en bils originalutförande.  Detta öppnar dörrar för idéer som tidigare inte tagits längre än ritbordet och ger gemene man möjligheten att utföra sin dröminstallation och montering för ett pris som aldrig tidigare varit möjligt.

Hemsida: http://www.connects2.co.uk/
Just nu visas artikel 1-3 av totalt 3.

Sortera efter: Namn A-Ö | Namn Ö-A | Lägsta pris | Högsta pris | Varumärke

Baslåda Ford Focus 04-11
Specialanpassad baslåda till Ford Focus 04-11
1600 kr
Ord. pris 2000 kr
 
Baslåda VW T5 04-14
Specialanpassad baslåda till VW T5. (Caravelle 04-, Transporter 04- och M...
1500 kr
Ord. pris 2000 kr
 
Rattstyrningskablage universal
Ett universalt rattstyrningskablage
800 kr
Ord. pris 1200 kr
Nyhetsbrev
Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.
Nyheter

Under våren 2018 kommer vår företagsportal att genomgå en större uppdatering. Detta innebär att de lagersaldon och de priser ni ser från januari 2018 fram tills att den nya portalen är aktiv kommer vara inaktuella.


För aktuella priser och lagersaldon, eller för att lägga order, vänligen kontakta:
Christian eller Johan, eller ring på telefonnummer 019-20 67 65

 

Vi tackar för ert tålamod och ber om ursäkt för det extra- arbete detta kan innebära för er, och välkomnar er inom en snar framtid till vår nya, förbättrade företagsportal.