XS PowerXS Power grundades 2005 med ett mål i sikte, att tillverka de bästa batterierna till racing och billjud. I början fanns ett övertag mot konkurrenterna tack vare ett starkt engagemang att testa och utveckla batterierna.
XS Power har idag ett eget testlaboratorium och tvekar inte att ta in experthjälp utifrån om det behövs för att skapa en bättre produkt. XS power batterierna har exceptionella prestanda jämfört med andra batteritillverkare.

För att uppnå denna prestanda använder XS Power 99.999% rent bly i batterierna vilket är väldigt kostsamt. Detta gör att XS power är ledaren när det gäller batterier till billjudsbyggen runt om i världen.

Det är inte bara billjudsbyggarna som tagit till sig XS power utan batterierna används mycket flitigt i NASCAR bilar, monster truckar och alla möjliga andra tävlingsbilar och båtar.
Nedan ser ni några av våra storsäljare. För hela utbudet, navigera i underkategorierna till vänster.Just nu visas artikel 1-3 av totalt 3.

Sortera efter: Namn A-Ö | Namn Ö-A | Lägsta pris | Högsta pris | Varumärke

XS Power 580 batteripol mässing kort
XS Power 580 Batteripol kort
300 kr
   
XS Power XP1000 batteri 16V
XP-1000 16V
4000 kr
Nyhetsbrev
Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.
Nyheter

Under våren 2018 kommer vår företagsportal att genomgå en större uppdatering. Detta innebär att de lagersaldon och de priser ni ser från januari 2018 fram tills att den nya portalen är aktiv kommer vara inaktuella.


För aktuella priser och lagersaldon, eller för att lägga order, vänligen kontakta:
Christian eller Johan, eller ring på telefonnummer 019-20 67 65

 

Vi tackar för ert tålamod och ber om ursäkt för det extra- arbete detta kan innebära för er, och välkomnar er inom en snar framtid till vår nya, förbättrade företagsportal.