HertzDet italienska varumärket Hertz grundades 1999 och har sedan dess varit en av de stora aktörern på den europeiska biljudsmarknaden. Välkänt bland såväl SQ som SPL tävlande i hela världen. 

Söder om Ancona i Italien har Hertz sin produktion och utveckling. Här har man sedan starten med omsorg utvecklat sina produkter med en akustisk precision som få andra märken klarar av. Hertz själva brukar beskriva sin filosofi med fem ledord, Totalitet, Ljud, Tradition, Innovation och Kvalitet.     

TOTALITET 
Ett komplett utbud produkter av hög ljudkvalitet.

LJUD 
Bakom utvecklingen av produkterna finns människor som brinner för bra musik och utveckling av produkter som återger musiken på ett så korrekt sätt som möjligt.

TRADITION 
Den rika erfarenheten och kunskapen om bilens akustik skapar möjligheten att ständigt utveckla fler och bättre Hertz produkter. 

INNOVATION 
Hertz bidrar till Hifi-utveckling i bil och dess framsteg genom att ständigt försöka ligga steget före sina konkurrenter och tänka nytt.


Nedan ser ni några av våra storsäljare. För hela utbudet, navigera i underkategorierna till vänster.


Just nu visas artikel 1-3 av totalt 3.

Sortera efter: Namn A-Ö | Namn Ö-A | Lägsta pris | Högsta pris | Varumärke

Hertz DCX 130.3
DCX 130.3 5,25" högtalare
600 kr
 
Hertz HCP 1DK
Hertz HCP 1DK är en monoförstärkare,
3000 kr
Ord. pris 3800 kr
 
Hertz HX 300.5
Energy HX 300.5 12" Baselement
2500 kr
Nyhetsbrev
Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.
Nyheter

Under våren 2018 kommer vår företagsportal att genomgå en större uppdatering. Detta innebär att de lagersaldon och de priser ni ser från januari 2018 fram tills att den nya portalen är aktiv kommer vara inaktuella.


För aktuella priser och lagersaldon, eller för att lägga order, vänligen kontakta:
Christian eller Johan, eller ring på telefonnummer 019-20 67 65

 

Vi tackar för ert tålamod och ber om ursäkt för det extra- arbete detta kan innebära för er, och välkomnar er inom en snar framtid till vår nya, förbättrade företagsportal.